Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας

Η σωστή τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα. Εάν προμηθευτούμε το καλύτερο προϊόν της αγοράς, αλλά δεν τοποθετηθεί σωστά, τότε σίγουρα θα έχουμε λειτουργικά προβλήματα και ενδεχομένως κίνδυνο παραβίασής της. Μια άψογη τοποθέτηση απαιτεί:

  • Οι εργασίες τοποθέτησης της πόρτας να γίνονται από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο (τουλάχιστον 2 ατόμων) το οποίο να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις και τα εργαλεία για την διενέργεια των εργασιών, ιδιαίτερα για εργασίες που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την λειτουργικότητα της πόρτας.
  • Οι τεχνικές τοποθέτησης διαρκώς εξελίσσονται και έτσι λοιπόν τα συνεργεία και οι εταιρείες πορτών θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις και τις νέες μεθόδους.
  • Για να έχουμε απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα εφ' όρου ζωής στην πόρτα μας, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο ζύγισμα της κάσας. Να είναι δηλαδή απόλυτα ακριβές, έτσι ώστε το φύλλο της πόρτας όταν είναι ανοιχτό να μην μετατοπίζεται. Η κάσα να στερεωθεί στον τοίχο με 8 ισχυρότατα τζινέτια, στα οποία να έχουν συγκολληθεί ατσάλινες μπετόβεργες stal μήκους 15 – 30cm (αναλόγως τον τοίχο). Οι μπετόβεργες θα πρέπει να είναι σφηνωμένες μέσα στον τοίχο. Τέλος η παραπάνω κατασκευή θα πρέπει να πακτωθεί με τσιμέντο κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο επίδοξος διαρρήκτης να μην έχει καμία πρόσβαση στα στηρίγματα της κατασκευής.

Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top