Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πόρτες ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες. Δύο από αυτές είναι οι πόρτες εσωτερικού χώρου (π.χ. διαμερισμάτων) και οι πόρτες εξωτερικού χώρου (π.χ. κεντρικών εισόδων μονοκατοικιών). Ο διαχωρισμός αυτός αφορά την εξωτερική επένδυση της πόρτας και όχι την εσωτερική ή τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Οι πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι εκτεθειμένες σε καιρικές συνθήκες π.χ. βροχή, ήλιο, υγρασία, επενδύονται εξωτερικά με επενδύσεις που αντέχουν σε αυτές τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Αυτό εξασφαλίζει την αντοχή της επένδυσης της πόρτας στο χρόνο.

Στα θετικά μιας τέτοιας θωρακισμένης πόρτας είναι ότι το πέρασμα του χρόνου δεν αλλοιώνει την εξωτερική της εμφάνιση και φυσικά τη φινέτσα και την ομορφιά της. Στα αρνητικά της συγκαταλέγεται το υψηλότερο κόστος σε σχέση με τις πόρτες εσωτερικού χώρου.

Τέτοιες επενδύσεις εξωτερικού χώρου είναι τα κόντρα πλακέ θαλάσσης και τα πάνελ αλουμινίου. Και τα δύο διατίθενται σε όλα τα χρώματα και έχουν διαφορετικές ποιότητες. Π.χ τα κπθ βγαίνουν σε ποιότητα Shelman και Μουρίκη. Τα πάνελ αλουμινίου βγαίνουν σε 1mm πάχος, 1,5mm και 2mm. Στην πλάτη τους μπορεί να είναι κολλημένο mdf, κπθ ή να είναι σάντουιτσ δηλαδή πάνελ μόνωση ενδιάμεσα και πάνελ.


Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top