Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Απο τί σας προστατεύει μια πόρτα ασφαλείας;

Η στατιστική των τελευταίων 25 ετών μας αποκαλύπτει ότι οι διαρρήκτες κατά 90% επιχειρούν διαρρήξεις σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα κ.τ.λ. από τις κύριες εισόδους των χώρων αυτών, πάντα με τη λογική της ευκολότερης πρόσβασης στα συγκεκριμένα σημεία, της εύκολης διαφυγής, αλλά επίσης και με τη λογική ότι και να γίνει αντιληπτός ο διαρρήκτης, ελάχιστοι θα υποθέσουν ότι πρόκειται για διάρρηξη και όχι για προσπάθεια να ανοίξει ο νοικοκύρης την πόρτα του σπιτιού του.

Ως εκ τούτου μια πόρτα ασφαλείας μας προστατεύει από κάθε επίδοξο διαρρήκτη-ερασιτέχνη ή επαγγελματία-πάντα με την προϋπόθεση ότι η πόρτα θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και αντί-διάρρηξης. Παράλληλα μια θωρακισμένη πόρτα μας προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση, βελτιώνοντας αρκετά τα ενεργειακά χαρακτηριστικά του σπιτιού μας.

Στις μέρες μας όπου τα κρούσματα παραβιάσεων σε κατοικίες αυξάνονται καθημερινά, μια πόρτα ασφαλείας είναι ένα από τα πολλά που επιβάλλεται να κάνουμε για να προστατεύσουμε το χώρο μας και να μην βρεθούμε σε δύσκολες καταστάσεις. Σαφώς και μπορούμε να αυξήσουμε την ασφάλεια και με άλλα μέσα όπως σύστημα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV, κλειδαριές ασφαλείας στα αλουμίνια, κάγκελα μασίφ για προστασία στα παράθυρα και διάφορα άλλα.


Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top