Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Service πόρτες ασφαλείας

Πολλοί έμποροι που κυκλοφορούν στην αγορά θα σας υποστηρίξουν κατά την αγορά της πόρτας ασφαλείας από το κατάστημά τους ωστόσο δεν έχουν καμία υποστήριξη after sales τόσο για service όσο και για εγγύηση. Απλοί τυχοδιώκτες δημιουργούν πρόβλημα στον εξαπατημένο πελάτη τους, ο οποίος δεν έχει καμία υποστήριξη after sales (service, εγγύηση κ.τ.λ.) και σε τελική ανάλυση δεν ξέρει την προέλευση και την πιστοπόιηση της πόρτας που έχει αγοράσει.

Κατά την διάρκεια της έρευνας αγοράς, όταν αποφασίσετε να τοποθετήσετε μια πόρτα ασφαλείας, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ρωτήσετε είναι εάν διαθέτουν εγγύηση και service μετά την αγορά. 

Αν μια πόρτα δεν είναι πιστοποιημένη και δεν διαθέτει τα κατάλληλα έγγραφα τότε το πιθανότερο είναι να είναι χαμηλής ποιότητα και αξιοπιστίας. Έτσι, είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρειαστεί κάποια επιδιόρθωση που τ κατάστημα που την αγοράσατε δεν θα δεχθεί να επισκευάσει.

Το service πορτών ασφαλείας στην Alfino Door

Στην Alfino Door κάνουμε υπεύθυνα service σε όλες τις θωρακισμένες πόρτες και βέβαια όχι μόνο σε αυτές που έχουν πουληθεί και τοποθετηθεί από την εταιρεία μας. Συγκεκριμένα παρέχουμε service και τεχνική υποστήριξη σε όλες τις πόρτες ασφαλείας  - κλειδαριές ασφαλείας της εταιρείας Dierre, Protecta, Atra, Tesio, Securemme, Cisa, Mottura, Plessio, Potent, Steel door, Multilock, Iseo.

Το service αφορά όλα τα μέρη της πόρτας: κλειδαριές, αφαλούς, σύρτες, ματάκια, κασώματα, επενδύσεις, περβάζια, πηχάκια, μεντεσέδες, αεροφράχτες και γενικότερες ρυθμίσεις της πόρτας. Ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί κατά την κρίση μας, αντικαθίσταται. Σε περίπτωση που τοποθετείτε πάτωμα στο σπίτι σας, αναλαμβάνουμε το κόψιμο της πόρτας από το κάτω μέρος χωρίς προβλήματα. 

Διαθέτουμε συνεργεία ανά πάσα στιγμή μας χρειαστεί, ολόκληρο το 24 ώρο ολόκληρη την εβδομάδα για να σας υποστηρίξουμε τεχνικά.  Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με το εμπόριο θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και έχει απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο. Ταυτόχρονα διαθέτει έμπειρα συνεργεία με 24ωρο service και τεχνική υποστήριξη.

 

Δείτε επίσης: 

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top