Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πόρτα ασφαλείας Standard D

Σας παρουσιάζουμε την νέα πόρτα ασφαλείας Standard D. Τα κύρια χαρακτηριστικά της συμπίπτουν με αυτά της πόρτας ασφαλείας Standard, αφού αποτελεί εξέλιξή της.

Το φύλλο πόρτας είναι συμπαγές και διπλής θωράκισης, το σύνολο της οποίας αποτελείται από ηλεκτρογαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα πάχους 10/10mm. Η κατασκευή της κάσας είναι μεταλλική  και διπλής έλασης συγκολλημένη με ειδικό τρόπο για εύκολη τοποθέτηση. Η πόρτα ασφαλείας είναι βαμμένη στο φούρνο με πολυεστέρα, έτσι ώστε να προσφέρει την μέγιστη ανθεκτικότητα σε αντίξοες συνθήκες όπως είναι η σκουριά και η αλμύρα και τα καιρικά φαινόμενα.

Οι μεντεσέδες είναι ρυθμιζόμενοι, βαρέως τύπου κατασκευασμένοι από ατσάλι. Ρυθμίζονται καθ’ ύψος. Ο στροφέας και το ρουλεμάν είναι επίσης κατασκευασμένα από ατσάλι INOX που καθιστά αδύνατη την καταστροφή. Όλα μαζί αποτελούν μια αδιαχώριστη κατασκευή για να συγκοληθούν με την πόρτα και την κάσα της. Στο ίδιο σημείο με τους μεντεσέδες, τοποθετούνται 6 συμπαγή και σταθερά, ατσάλινα έμβολα για την αποφυγή του ξηλώματος της πόρτας από την κάσα. Είναι  ειδικά επεξεργασμένα για να αυξάνουν την σκληρότητα και την ανθεκτικότητα της πόρτας. Συνολικά δέκα κινητά έμβολα κατασκευασμένα από ατσάλι διαμέτρου 18mm, ασφαλίζουν το φύλλο της πόρτας σε όλο το ύψος της από την πλευρά της κλειδαριάς.

Η πόρτα επίσης διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς, που αποτελείται από κύλινδρο με γρανάζι για αθόρυβη λειτουργία, προστατευτικό "Defender" του κυλίνδρου κατασκευασμένο από ατσαλομαγγάνιο και περιστρεφόμενη πρόσοψη για την προστασία ας από πιθανούς διαρρήκτες. Στο εσωτερικό μέρος της κλειδαριάς υπάρχει πλάκα ατσαλομαγγανίου και ειδικό σύστημα που την νεκρώνει σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να την παραβιάσει. Το σετ της κλειδαριάς ασφαλείας, ολοκληρώνεται με τα κλειδιά τα οποία έρχονται με κωδικούς και σφραγίζονται σε ειδική συσκευασία. Παραδίδονται μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας τους.

Η ηχομόνωση (έως 35Db) θεωρείται δεδομένη, καθώς και το πανοραμικό ματάκι 180° για να μπορούμε να βλέπουμε τον έξω χώρο. Υπάρχει σύρτης μερικού ανοίγματος για κάθε πόρτα και αυτόματος αεροφράχτης για μόνωση από φως και αέρα.  Το λάστιχο γύρω από την πόρτα, εξασφαλίζει την ηχοθερμομόνωση. Τα πόμολα  και τα επιστόμια είναι φτιαγμένα από μασίφ αλουμίνιο ανεξίτηλης βαφής και είναι διαθέσιμα σε χρώματα μπρονζέ και χρωμίου.

Διαφορές με το Power Standard είναι: 

 

Δείτε ακόμα:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top