Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πυράντοχες πόρτες ασφαλείας

 Όπως με όλες τις πόρτες ασφαλείας, έτσι και στην περίπτωση των πυράντοχων πορτών ασφαλείας, πρέπει να προηγηθούν συγκεκριμένοι απαραίτητοι έλεγχοι για την προώθησή τους στην αγορά. Οι πυράντοχες πόρτες ασφαλείας από το κατάστημά μας έχουν όλες τις πιστοποιήσεις REI (REI 60’ ή REI 120’) και τα κατάλληλα έγγραφα που απαιτούνται, για την αποτελεσματικότητά τους.
Μία πυρίμαχη πόρτα εμποδίζει τη διέλευση του καπνού και την εξάπλωση της φωτιάς στο χώρο έτσι ώστε να δοθεί το απαιτούμενο περιθώριο χρόνου για τη διαφυγή των εγκλωβισμένων ατόμων και την εύρεση ασφαλέστερου μέρους για την προστασία της ζωής τους. Οι πυράντοχες πόρτες είναι επίσης πολύτιμες όχι μόνο για την προστασία των ανθρώπων αλλά και των υλικών αγαθών, όπως τα έπιπλα και οι συσκευές, ακόμα και χρήσιμα έγγραφα που έχουμε στο σπίτι ή το γραφείο, είτε αυτά αφορούν την επαγγελματική μας ζωή είτε την καθημερινότητά μας, όπως ταυτότητες, βιβλιάρια, ακόμα και κόπων μιας ολόκληρης ζωής (για παράδειγμα συλλογές, συγγράμματα).


Η ασφάλειά μας, αλλά και η ασφάλεια των παιδιών μας και των αγαπημένων μας προσώπων, είναι προτεραιότητά μας γι αυτό και είναι καθήκον μας να επενδύσουμε σε μία αγορά, αντάξια των προσδοκιών μας.

 

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά για να διαλέξετε μία πυρίμαχη πόρτα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας:

 

 

Ενημερωθείτε και για τις απλές πυράντοχες πόρτες.

 

Δείτε ακόμα:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top