Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πόρτες ασφαλείας οικονομικές

Οικονομικές πόρτες ασφαλείας

 Φύλλο πόρτας από γαλβανιζέ λαμαρίνα που δεν σκουριάζει, πάχους 10/10mm.

 1. Διπλή θωράκιση. Ενιαία λαμαρίνα εξωτερικά και 3 κάθετοι δοκοί εσωτερικά.
 2. Μεταλλική κάσα ανοιχτού τύπου γαλβανιζέ πάχους 15/10mm και χρώματος μαύρου.
 3. Μεντεσέδες βαρέως τύπου ρυθμιζόμενοι καθ' ύψος.
 4. 14 σημεία κλειδώματος συνολικά. 8 κινητά σημεία από την πλευρά της κλειδαριάς και 6 σταθερά από την πλευρά των μεντεσέδων.
 5. Κλειδαριά ασφαλείας μάρκας Iseo, δίστροφη με μικρό κλειδί και κύλινδρο (αφαλό) iseo R6 με 5 κλειδιά και κάρτα ιδιοκτησίας που παραδίδουμε στον πελάτη με την τοποθέτηση.
 6. Προστατευτικό Defender για τον κύλινδρο από ενισχυμένο ατσάλι με περιστρεφόμενη πρόσοψη για προστασία από διατρητικά εργαλεία.
 7. Πέντε κλειδιά με κωδικοποίηση, σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα κατόχου.
 8. Αεροφράχτης που σφραγίζει την κάτω πλευρά της πόρτας και κρατάει τη θερμοκρασία και τη σκόνη εκτός σπιτιού.
 9. Περιμετρικό λάστιχο για στεγάνωση και μόνωση του ακινήτου σας.
 10. Ματάκι πανοραμικό.
 11. Μάνταλο μερικού και ολικού ανοίγματος, δηλαδή ο πίρος του σύρτη μπαίνει και στην κάσα, ανάλογα με την προτίμησής σας.
 12. Σετ πόμολα χρώματος bronze ή σε inox.

 

Ιδανική περίπτωση για κάποιους οι οποίοι αναζητούν κάτι οικονομικό που όμως πληρεί κάποιες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Αν έχετε κάποιο σπίτι προς ενοικίαση ή οποιοδήποτε ακίνητο προς εκμετάλλευση είναι μια λύση value for money. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, οι πόρτες ασφαλείας που σχεδιάζουμε είναι χαμηλού κόστους αλλά με κύριο στόχο την ασφάλειά σας. Κόστος 490 ευρώ τοποθετημένη με επίπεδες laminate επενδύσεις μέσα και έξω σε 10 χρώματα επιλογής (Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Είναι ετοιμοπαράδοτη σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιλέξετε στο χώρο που ενδιαφέρεστε. Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση μας και να σας παρουσιάσουμε από κοντά σχέδια, με βάση το χώρο και τις προτιμήσεις σας. Η συγκεκριμένη πόρτα είναι ελληνικής κατασκευής.

 

Δείτε περισσότερα μοντέλα πορτών ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top