Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ POTENT

Κλειδαριές ασφαλείας από την Αlfino Door

Η Alfino Door διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας για αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών. Όλοι θέλουν να θωρακίσουν το σπίτι τους, όχι μόνο για να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά και για να στέλνουν μηνύματα στους επίδοξους διαρρήκτες ότι είναι δύσκολο να εισέλθουν στον προσωπικό τους χώρο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη αντικαταστήσει την παλιά κλειδαριά που διαθέτει η πόρτα ασφαλείας σας με κάποια κλειδαριά ασφαλείας Potent, καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα. Όπως όλες οι παλιές κλειδαριές ασφαλείας με το μακρύ κλειδί έτσι και η και η προηγούμενου τύπου κλειδαριά Pottent- που συνήθως πάνω στο κλειδί γράφει Potent 7000 ή Vario – παραβιάζεται εύκολα, γρήγορα και αθόρυβα.

Ιδανική κλειδαριά για αντικατάσταση είναι η νέου τύπου κλειδαριά της ίδια εταιρείας με κύλινδρο, γρανάζι, προστατευτικό defender και καταπέλτη.

Είναι ετοιμοπαράδοτη από την εταιρεία μας και μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα με εγγυημένη εργασία από το εξειδικευμένο μας συνεργείο. Μετά το πέρας της τοποθέτησης της νέας κλειδαριάς ασφαλείας, θα σας παραδώσουμε σφραγισμένα 5 ή 4 κλειδιά αναλόγως τον κύλινδρο που θα επιλέξετε μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας τους. Επίσης θα σας δοθεί και η εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος για να είστε πλήρως καλυμμένοι.

Αλλάξτε τις παλιές σας κλειδαριές Potent με νέες κλειδαριές ασφαλείας!

Ιδανική κλειδαριά ασφαλείας για αντικατάσταση είναι η νέου τύπου με κύλινδρο, γρανάζι, προστατευτικό defender και καταπέλτη.

Είναι ετοιμοπαράδοτη και μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα με εγγυημένη εργασία από το εξειδικευμένο μας συνεργείο. Μετά το πέρας της τοποθέτησης της νέας κλειδαριάς ασφαλείας, θα σας παραδώσουμε σφραγισμένα 5 ή 4 κλειδιά αναλόγως τον κύλινδρο που θα επιλέξετε μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας τους. Επίσης θα σας δοθεί και η εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος για να είστε πλήρως καλυμμένοι.

Επιπλέον, με τις νέες κλειδαριές ασφαλείας ασφαλείας σε προσπάθεια διάρρηξης και σε απίθανη περίπτωση αποκόλλησης του defender μπλοκάρει το σώμα της κλειδαριάς και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Είναι το locking system.

Στην Αlfino Door αντικαθιστούμε παλαιού τύπου κλειδαριές με κλειδαριές ασφαλείας Potent οι οποίες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Επισκεφθείτε το χώρο μας για να ενημερωθείτε από κοντά για πόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας καθώς για τις προσφορές σε συστήματα ασφαλείας  που πραγματοποιεί η εταιρεία μας ανά διαστήματα.

Ασφαλίστε το χώρο σας με κλειδαριές ασφαλείας σύγχρονης τεχνολογίας για να νιώθετε ασφαλής καθώς τα κρούσματα διαρρήξεων μονίμως αυξάνονται.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top