Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

Κλειδαριές ασφαλείας MOTTURA για να νιώσετε ασφάλεια!

Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον χώρο σας και η επιλογή κλειδαριάς ασφαλείας αποτελεί απαραίτητη ενέργεια. Για να διαλέξετε την καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας λαμβάνεται πάντα υπόψιν τον τύπο της πόρτας ασφαλείας που έχετε τοποθετήσει στον χώρο σας. Η Alfino Door προμηθεύεται κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες. Για μέγιστη ασφάλεια οι κλειδαριές που τοποθετούμε πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Αρχικά, η ύπαρξη Defender το οποίο είναι περιστρεφόμενο για να μειώσει τις πιθανότητες παραβίασης της πόρτας ασφαλείας είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Εκτός από το σύστημα προστασίας με Defender διαθέτουν και διπλό δίχτυ προστασίας στον αφαλό ώστε να προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.

Το διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριες ασφαλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις κλειδαριές αυτές να ξεχωρίζουν. Έτσι μπλοκάρεται και ο αφαλός σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.

Οι κλειδαριές ασφαλείας Mottura διαθέτουν σύστημα προστασίας από σπάσιμο Snap Resistant αφού τοποθετείται επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και ως εκ τούτου μηδενίζεται η πιθανότητα να σπάσει. Το anti-bumping και το anti-drilling σύστημα που διαθέτουν προστατεύουν σε περιπτώσεις χτυπήματος ή τρυπήματος αφού τοποθετούνται ατσάλινες μπάρες στο εσωτερικό του αφαλού.

Βρείτε την ιδανική κλειδαριά ασφαλείας στην Alfino Door

Βέβαια, ανάλογα την μάρκα της πόρτας που έχετε, θα τοποθετήσουμε και την αντίστοιχη κλειδαριά, τελευταίας τεχνολογίας. Η επιλογή της ιδανικής κλειδαριές ασφαλείας εξαρτάται από τον τύπο της πόρτας όπου διαθέτετε, διότι κάθε μάρκα πόρτας έχει διαφορετικούς μηχανισμούς κλειδώματος.

Στην Alfino Door η τοποθέτηση καινούριας κλειδαριάς ασφαλείας Mottura είναι εύκολη υπόθεση. Με το έμπειρο συνεργείο μας αφήνουμε όλες τους πελάτες μας ικανοποιημένους από τις υπηρεσίες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή επισκεφθείτε τον χώρο μας από κοντά.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top