Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE

Επιλέξτε και εσείς κλειδαριές ασφαλείας DIERRE!

Για να ελαχιστοποιήσετε τη πιθανότητα για μία δυσάρεστη κατάσταση παραβίασης της οικίας σας, πρέπει να αναβαθμίσετε την πόρτα σας με κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας γενιάς. Στην Alfino Door αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας Dierre που είναι ιδανικές για αντικατάσταση Atra. Οι σύγχρονες κλειδαριές διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν αυτομάτως απαραβίαστες.

Ενδεικτικά οι κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν:

Παράλληλα, οι κλειδαριές μετά το πέρας της εργασίας του συνεργείου μας, σας παραδίδονται με πέντε ή τέσσερα κλειδιά που παρέχουν ασφάλεια και είναι σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία για καλύτερη αξιοπιστία ενώ συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας της.

Βρείτε τις πιο αξιόπιστες κλειδαριές ασφαλείας στην Alfino Door

Η Alfino Door σας διευκολύνει στην αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με έμπιστες κλειδαριές ασφαλείας Dierre.  Χρησιμοποιούμε  κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς και αξεσουάρ εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες για αυτό και είναι αξιόπιστα.

Μια επίσκεψη στο χώρο μας θα σας πείσει πως διαθέτουμε τις καλύτερες πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας και θωρακισμένες πόρτεςΜπορείτε, επιπλέον, να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top