Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας

Η Alfino Door με 30 έτη εμπειρίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας έρχεται να σας προτείνει τη λύση του ψηφιακού ματιού πόρτας ώστε να αποκτήσετε τον οπτικό έλεγχο των εισερχομένων στην είσοδο του σπιτιού σας. 

Αυτή η κοινή για πολλούς από εμάς προσθήκη είναι ένα υψίστης σημασίας πρόσθετο. Έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις κατά το παρελθόν σε πόρτες που δεν διέθεταν ματάκι ασφαλείας κάποιος να χτυπάει την πόρτα και οι ιδιοκτήτες να ανοίγουν την πόρτα και να πέφτουν σαν ανυποψίαστα θύματα στα χέρια των ληστών.

 

Διερευνήστε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που σας προσφέρει το ψηφιακό ματάκι ασφαλείας της Alfino Door

Το νέο ηλεκτρονικό ματάκι με κάμερα και ανίχνευση κίνησης Digital Door Viewer από την Alfino Door, τοποθετείται εύκολα στη θέση του παλιού (χωρίς να απαιτείται νέο τρύπημα) και σας προσφέρει:

 

Αναβαθμίστε την πόρτα ασφαλείας σας με τα κατάλληλα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας

Ακόμη και η καλύτερη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας χρειάζεται να αναβαθμιστεί με τα κατάλληλα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας όπως το ματάκι και η κλειδαρά ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως το σπίτι μας είναι απροσπέλαστο σε κάθε είδους διάθεση διάρρηξης. 

Μια επίσκεψη στη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα δώσει απάντηση σε κάθε είδους ερώτημα σας σχετικά με τις πόρτες αλλά και ότι περιστρέφεται γύρω από την ασφάλεια τη δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Δείτε περισσότερα συστήματα ασφαλείας της Alfino Door:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top