Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πορτες ασφαλειας χειροποίητες

Τα χειροποίητα σχέδια έχουν διάφορες κατηγορίες:

Πρώτον είναι ο συνδυασμός μασίφ ξύλινων καδρέτων και φυσικών καπλαμάδων από ταμπλάδες που είναι αρίστης ποιότητας. Δεύτερον ο συνδυασμός αντίθετων νερών κάθετων και οριζόντιων με κολλητούς ταμπλάδες. Τα νερά που κάνει το ξύλο και στις δύο περιπτώσεις είναι ισόβενα ή φαρδύβενα. Τα ισόβενα είναι πιο ομοιόμορφα ενώ τα φαρδύβενα είναι άνισα κατανεμημένα επάνω στην επιφάνεια της επένδυσης. Τρίτη κατηγορία είναι οι καπλαμάδες σε συνδυασμό με στοιχεία inox. Σε αυτή τη περίπτωση παντρεύουμε το κλασικό με το μοντέρνο. 

Έχουν βαφή λούστρου δύο συστατικών με προεργασία και διατίθενται σε 7mm και 13mm πάχος. Είναι κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες επιπλοποιούς, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επιπλοποιίας. Υπάρχει ευρεία γκάμα κλασικών, διαχρονικών και μοντέρνων χειροποίητων σχεδίων και διατίθενται σε καπλαμάδες pvc, φυσικό και τεχνητό ξύλο, κόντρα πλακέ μουρίκι, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη. Το υπόστρωμα των χειροποίητων επενδύσεων είναι από mdf εξαιρετικής υφής.

Οι πόρτες με χειροποίητα σχέδια έχουν ναι μεν υψηλότερο κόστος, αλλά προσδίδουν άλλη αίσθηση στο χώρο τονίζοντας τη λεπτομέρεια και την ομορφιά. Είναι πιο φινετσάτες και αριστοκρατικές. Ο ρόλος τους δεν εξαντλείται μόνο στην προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού μας, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς στολίζοντας το χώρο.

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top