Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πόρτες ασφαλείας σχέδια

Πορτες ασφαλειας σε ό,τι σχέδιο μπορεί να βάλει ο νους σας. Ακόμη και να το ζωγραφίσετε εσείς, εμείς μπορούμε να το δημιουργήσουμε.

Τα σχέδια της Alfino door διακρίνονται σε χειροποίητα ημιμασίφ, παντογράφου, αλουμινίου, inox και deluxe. Μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας ζητήσετε αρκεί να μας δώσετε ένα προσχέδιο.

Έχουμε κλασικά, μοντέρνα και ειδικά σχέδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Από τη στιγμή που αγοράζουμε μια πόρτα για το σπίτι μας ή για το γραφείο μας ή εν πάσει περιπτώση για την κεντρική είσοδο, σαφώς και το ζητούμενο πρώτα είναι η ασφάλεια, η ποιότητα και η λειτουργικότητα της, αλλά από την άλλη και η αισθητική της.

Σίγουρα μπορούμε να έχουμε μια όμορφη πόρτα ασφαλείας και ας μην έχει σχέδιο, δηλαδή οι επενδύσεις να είναι ίσιες, ιδίως για αυτούς που θέλουν κάτι απλό.

Από την άλλη όμως υπάρχουν διάφορα σχέδια τα οποία προσδίδουν στην πόρτα άλλη αίσθηση και επιβλητικότητα. Μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι το οποίο το βλέπουμε κάθε μέρα. Επίσης είναι το σύνορο του εξωτερικού με τον εσωτερικό μας κόσμο. Την ανοίγουμε το πρωί για να βγούμε και να πάμε στη δουλειά μας, αφήνοντας πίσω το σπίτι μας και όταν γυρνάμε από έξω μπαίνουμε σπίτι μας και αφήνουμε τον εξωτερικό μας κόσμο από την άλλη πλευρά. Είναι ένα σημείο το οποίο λαμβάνει μέρος στην επιμέρους επίπλωση του σπιτιού και είναι και η πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας.

Στις παρακάτω σελίδες θα δείτε όλων των λογιών τα σχέδια, τα οποία είναι ενδεικτικά καθώς υπάρχουν πολλά περισσότερα. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζετε είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και ότι συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες λουστραδόρους οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο και το αποτέλεσμα που βγάζουν είναι εκπληκτικό!

Η επιθυμία σας για ασφάλεια και αισθητική γίνεται πραγματικότητα με θωρακισμενες πορτες της Alfino Door.

Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top