Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πόρτες Ασφαλείας με Τζάμι

Η Alfino Door, διαθέτει τζαμωτές πόρτες ασφάλειας σε πολλά σχέδια σχετικά με τις σιδεριές, τον καπλαμά, τα τζάμια κ.α. Οι τζαμωτές πόρτες ασφαλείας τοποθετούνται κυρίως σε σκοτεινούς χώρους. Οι πόρτες αυτές ενδείκνυνται για τους πελάτες που επιθυμία τους είναι να επιτρέψουν στο φυσικό φως να εισέλθει στους παραπάνω χώρους και όχι μόνο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πελατών που θέλουν να δώσουν μια πιο ευχάριστη πινελιά στην ατμόσφαιρα του κτηρίου που θα τοποθετηθούν οι πόρτες με τζάμι.

Πολλοί πελάτες μας επιλέγουν τζάμι με προοπτική να τους βοηθήσει στη μείωση της χρήσης τεχνητού φωτισμού και άρα στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης ενδείκνυνται για περιπτώσεις παραδοσιακών σπιτιών, όπου μια πόρτα ασφαλείας με τζάμι και παραδοσιακό κάγκελο προσδίδει μια διαφορετική πινελιά αισθητικής. Ένας ακόμα λόγος για να επιλέξετε τζαμωτές πόρτες Alfino Door είναι το στυλ από άλλη εποχή, που μπορούν να προσδώσουν στην όψη του κτιρίου είτε αυτό ακολουθεί μια μοντέρνα, είτε πιο κλασική αισθητική, καθώς αυτές διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και φυσικά υλικών κατασκευής με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων του καθενός.

Μια τζαμωτή πόρτα ασφάλειας μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλές απαιτήσεις, προσφέροντας σας ταυτόχρονα την ίδια ασφάλεια με τις πόρτες ασφάλειας χωρίς τζαμί. Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να κάνετε τις δίκες σας επιλογές ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που έχει φροντίσει να παρέχει για σας η Alfino Door.

 

Η Alfino Door διαθέτει τζαμωτές πόρτες ασφαλείας με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 

Δείτε ακόμα:

 

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top