Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Προϊόντα Alfino Door

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και μελέτη ασφαλείας. Μεγάλη γκάμα επενδύσεων σε διαφορετικές ποιότητες και εκατοντάδες σχέδια. Κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, αφαλούς - κυλίνδρους, πυράντοχες πόρτες, υαλόθυρες πυρασφαλείας, πυράντοχα υαλοστάσια, πόρτες μεταλλικές, γενικής χρήσης, αποθήκης, αξεσουάρ, όπως χειρολαβές, μπάρες, διακοσμητικές ροζέτες, μηχανισμούς επαναφοράς, ματάκια απλά - ψηφιακά, κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, σιδεροκατασκευές, κάγκελα.

Η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες του κάθε πελάτη μας είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία. Διαθέτουμε stock σε όλα τα είδη με αποτέλεσμα να μπορούμε να δίνουμε άμεσα λύσεις και να ικανοποιούμε τον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Διατηρούμε χρόνιες συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και φυσικά παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τις καινοτομίες και ό,τι νέο λανσάρετε στις αγορές, ώστε να προπορευόμαστε των εξελίξεων και όχι να μένουμε πίσω. Να είστε σίγουροι ότι αγοράζοντας ένα προϊόν από την Alfino door θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας όπως εξυπηρέτηση, παράδοση, τοποθέτηση, τιμή σε σχέση με την ποιότητα, τεχνική υποστήριξη. Ό,τι πουλιέται από την εταιρεία μας είναι εγγυημένο, αυθεντικό και πιστοποιημένο. Σε κάθε παράδοση πόρτας παραδίδεται η εγγύηση καλής λειτουργίας και η αντίστοιχη πιστοποίηση.     

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και πλοηγηθείτε στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα ώστε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε και κυρίως για αυτά που ενδιαφέρεστε εσείς. 

Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top