Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

H Alfino Door εμπορεύεται ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στο Χολαργό και ολόκληρη την Αττική. Τα χρόνια δραστηριοποίησής της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σημαντική λίστα πελατών, η οποία επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των προϊόντων της.

Διατηρεί άριστη συνεργασία, με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο για να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στο Χολαργό. Ο κύκλος συνεργατών της επεκτείνεται και σε συνεργεία και εταιρίες εισαγωγής που της προμηθεύουν κλειδαριές ασφαλείας και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εικόνα μιας πόρτας ασφαλείας.

Τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας, έρχονται στο χώρο σας συνοδευμένα από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις πορτών ασφαλείας, εγκεκριμένα από φορείς της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Χολαργός

Στη διάθεσή μας, έχουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Είναι σχεδιασμένες με ακρίβεια και τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων, ώστε να παράγεται κάθε φορά κορυφαίας αισθητικής αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας Χολαργός

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι τελευταίας τεχνολογίας, ενώ διαθέτουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια του χώρου σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που βρίσκεται στο χώρο μας, δέχεται μόνο νέας τεχνολογίας κλειδιά ασφαλείας. Αυτά τα κλειδιά είναι κωδικοποιημένα και έρχονται σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Χολαργός προσφορές

Η Alfino Door, κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε, διατηρεί χαμηλές τις τιμές της, τόσο στις πόρτες ασφαλείας και τις θωρακισμένες πόρτες, όσο και στις κλειδαριές ασφαλείας που έχει στη διάθεσή της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας και για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας πόρτα ασφαλείας,

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top