Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΟΥΡΕΣΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΟΥΡΕΣΙ

Οι εποχές που διανύουμε πολλές φορές χαρακτηρίζονται επικίνδυνες, καθώς οι ειδήσεις για κακοποιά στοιχεία και διαρρήξεις ιδιωτικών χώρων, έχουν γίνει καθημερινότητά μας. Η Alfino Door, εμπορεύεται κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Φουρέσι και σε όλη την Αττική, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου.

Δεν είναι τυχαίο που, εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και την έχει καθιερώσει στο χώρο.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα μας.

Οι συνεργασίες μας με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης, φέρουν άριστης ποιότητας αποτελέσματα σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που εμπορευόμαστε και σε κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε για την καλαισθησία μιας πόρτας ασφαλείας.

Έτσι, ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης, μπορεί να βρει μια πόρτα ασφαλείας, που να ικανοποιεί το δικό του χώρο.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Φουρέσι

Προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ για κάθε χώρο. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι κατασκευασμένες από σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και χαρίζουν σε κάθε χώρο, αξεπέραστη αισθητική.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Φουρέσι

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, εισάγονται από κορυφαίες εταιρίες του χώρου και σας χαρίζουν απόλυτη ασφάλεια για το χώρο σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, διαθέτει σύστημα defender, για να μπλοκάρει τον κύλινδρο σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, συνοδεύονται από νέου τύπου κλειδιά, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Φουρέσι προσφορές

Η εταιρία μας προσφέρει οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο. Στις προσφορές μας θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top