Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Στην Alfino Door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για να προστατεύσετε το χώρο σας από κάθε επιτήδειο διαρρήκτη. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες στη Σταμάτα και σε όλη την Αττική.

Συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες για να έχει κάθε φορά ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για το κοινό της. Ο κύκλος συνεργατών της μεγαλώνει με εταιρίες εισαγωγής και συνεργεία που ακολουθούν όλη τη διαδικασία κατασκευής μιας πόρτας ασφαλείας.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα υλικών, την επένδυση, τις κλειδαριές ασφαλείας και τα αξεσουάρ που θα τοποθετηθούν στην πόρτα ασφαλείας του. Αφού βρεθεί η κατάλληλη πόρτα ασφαλείας, συνεργάτες μας θα την τοποθετήσουν άμεσα στο χώρο σας και θα σας δώσουν την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Σταμάτα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, φροντίζουμε να μαθαίνουμε για κάθε νέα εξέλιξη που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες

Κλειδαριές ασφαλείας Σταμάτα

Οι κλειδαριές ασφαλείας που σας προσφέρουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, με σύστημα defender, ώστε να απομακρύνει τις πιθανότητες διάρρηξης της πόρτας σας.

Η κλειδαριά ασφαλείας που θα προμηθευτείτε από την Alfino Door, δέχεται αποκλειστικά νέου τύπου κλειδιά, κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, για να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Σταμάτα προσφορες

Σε μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Όποτε το θελήσετε, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας. Θα είμαστε δίπλα σας, για να σας συμβουλέψουμε καταλλήλως για την πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξετε για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top