Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΟΥΝΙΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΟΥΝΙΟ

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η Alfino Door προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο στο Σούνιο και ολόκληρη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των πελατών και να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο.

Διατηρεί άριστη συνεργασία με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες, ώστε να δίνει κάθε φορά στους πελάτες της ποιοτικές πόρτες ασφαλείας. Συνεχίζοντας τις συνεργασίες, η  εταιρία μας εισάγει αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας και λοιπά υλικά για την τελειοποίηση μιας πόρτας ασφαλείας.

Με πλήρη γκάμα υλικών, μπορεί ο καθένας να βρει την πόρτα ασφαλείας που ταιριάζει στο χώρο του και να την κάνει δική του. Μαζί με αυτή, θα παραλάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την εγγύηση καλής λειτουργίας τους.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Σούνιο

Στην Alfino Door θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ικανές να ικανοποιήσουν την αισθητική κάθε χώρου.

Οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε, είναι ρομποτικές, κόμπακτ και σχεδιασμένες με ακρίβεια, ώστε να έχουν καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Σούνιο

Στην περιοχή του Σουνίου αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Αττικής, έχουν σημειωθεί, αρκετά περιστατικά παραβιάσεων και κλοπών. Για να αποφύγετε κι εσείς να βρεθείτε σε παρόμοια θέση, η εταιρία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, φέρουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα και ειδικές υποδοχές που δέχονται αποκλειστικά κλειδιά νέου τύπου. Τα κλειδιά ασφαλείας, έρχονται σε τετράδα ή πεντάδα, μέσα σε ειδική θήκη με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Σούνιο προσφορές

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής μας, η εταιρία μας φροντίζει να κρατά χαμηλές τις τιμές της και να δίνει λύσεις για όλους τους χώρους. Έτσι στις προσφορές μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας με κλειδαριές ασφαλείας για κάθε γούστο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top