Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε ακούσει για πολλά περιστατικά διαρρήξεων σπιτιών και καταστημάτων στο Σκαραμαγκά και την υπόλοιπη Αττική. Για να αποφύγουμε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, καλό είναι να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια του χώρου μας.

Η Alfino Door συνεργάζεται στενά με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης για να σας προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας αξεπέραστης αισθητικής, σε όλη την Αττική. Συνεργάζεται επίσης με εταιρίες εισαγωγής για αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας και άλλα αξεσουάρ για την πόρτα ασφαλείας σας.

Έτσι, δημιούργησε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, από την οποία δημιουργεί υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας, προσιτές από καθέναν. Διαλέξτε την πόρτα ασφαλείας που θα ταιριάζει με την αισθητική σας και συνεργαζόμενο συνεργείο, θα αναλάβει την αυθημερόν τοποθέτησή της στο χώρο σας και την παράδοση της εγγύησης καλής λειτουργίας της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Σκαραμαγκά

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ενημερωνόμαστε για κάθε νέο που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σωστά, για κάθε χώρο.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Σκαραμαγκά

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από κατάλληλους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σε κάθε κλειδαριά ασφαλείας, μπορεί να τοποθετηθεί σύστημα defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και τον ακινητοποιεί σε περίπτωση παραβίασης της πόρτας σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, δέχονται αποκλειστικά νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας, που είναι κωδικοποιημένα. Τα κλειδιά αυτά φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, που τα καθιστά μη αντιγράψιμα.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Σκαραμαγκάς προσφορές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας σε μοναδικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top