Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μένετε στη Σαλαμίνα; Ανησυχείτε για την ασφάλεια του χώρου σας; Η Alfino Door, σας προσφέρει πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στη Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο πιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων της.

Η εταιρία μας, συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας κάθε φορά. Ο κύκλος συνεργατών μας συνεχίζεται με εταιρίες εισαγωγής αξεσουάρ θυρών και συνεργεία από λουστραδόρους, έως και τοποθέτησης πορτών ασφαλείας.

Έχουμε κατασκευάσει πλέον μια πλήρη γκάμα προϊόντων από την οποία μπορούν να δημιουργηθούν πόρτες ασφαλείας για κάθε πορτοφόλι και για κάθε γούστο. Η πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξετε, θα έρθει στο χώρο σας, μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την εγγύηση για την καλή λειτουργία της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στη  Σαλαμίνα

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ενημερωνόμαστε για κάθε νέο που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Κλειδαριές ασφαλείας στη  Σαλαμίνα

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, στις οποίες τοποθετείται αντιδιαρρηκτικό σύστημα defender. Το defender, προστατεύει τον κύλινδρο και εμποδίζει την πόρτα να ανοίξει σε περίπτωση παραβίασης.

Η κάθε κλειδαριά ασφαλείας δέχεται μόνο κλειδιά ασφαλείας νέου τύπου. Αυτό σημαίνει πως είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, πράγμα που καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στη  Σαλαμίνα προσφορές

Σε μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας σε απίστευτες τιμές. Παρόλα αυτά, θα βρείτε ανανεωμένη σε τακτά διαστήματα τη λίστα με τις προσφορές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top