Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Η Alfino Door έχει στη διάθεσή της ότι ζητάτε για την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου. Εδώ και 30 περίπου χρόνια, εμπορεύεται υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, για χώρους στη Ριζούπολη και σε όλη την Αττική.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις με κατασκευαστικές εταιρίες όλης της Ευρώπης, από τις οποίες προμηθεύεται πόρτες ασφαλείας υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Ο κύκλος των συνεργατών της, αναπτύσσεται για κάθε στάδιο κατασκευής μιας πόρτας ασφαλείας, από συνεργεία λουστραδόρων, έως συνεργεία τοποθέτησης.

Έτσι ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει επένδυση laminate, pvc, φυσικού καπλαμά και τόσες άλλες, για την πόρτα ασφαλείας που θα τοποθετήσει στο χώρο του. Μέσα από μια ευρεία γκάμα υλικών, μπορεί να επιλέξει επίσης κλειδαριές ασφαλείας, πόμολα και πολλά άλλα.

Η πόρτα ασφαλείας θα έρθει αυθημερόν στο χώρο σας για να τοποθετηθεί από το συνεργαζόμενο συνεργείο μας. Μετά ταο πέρας των εργασιών, θα γίνει και η παράδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών μιας πόρτας ασφαλείας.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στη Ριζούπολη 

Στη διάθεσή μας έχουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Κλειδαριές ασφαλείας στη Ριζούπολη 

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες διαθέτουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα και μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε πόρτα.

Η κάθε κλειδαριά ασφαλείας, δέχεται μόνο κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας, τα οποία φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας που καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στη Ριζούπολη προσφορές

Μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα, μπορεί να σας πείσει για την ποιότητα των προϊόντων μας. Για κάθε ένα από αυτά, θα βρείτε εξαιρετικές τιμές, καθώς επίσης και προσφορές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, που ανανεώνονται τακτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top