Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Αν ψάχνετε πόρτες ασφαλείας για να εξοπλίσετε τον προσωπικό σας χώρο με ασφάλεια, στην Alfino Door θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αφορά επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους στο Πολύγωνο και σε όλη την Αττική.

Συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας σε κάθε πελάτη. Οι συνεργασίες της εταιρίας, συνεχίζονται σε εταιρίες εισαγωγής και συνεργεία, τα οποία δημιουργούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε πόρτα ασφαλείας.

Έτσι, μπορούμε να κατασκευάσουμε πόρτες ασφαλείας με επένδυση από laminate, pvc, λούστρου - ξύλου - φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές - λάκα. Σε κάθε μια από αυτές, τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια και σας δίνουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Πολύγωνο

Προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για κάθε επαγγελματικό χώρο και οικιακό συγκρότημα που τις χρειάζεται. Όλες έχουν κατασκευαστεί από σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα, τα οποία λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να δίνουν καλαίσθητο αποτέλεσμα σε κάθε θωρακισμένη πόρτα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Πολύγωνο

Οι κλειδαριές ασφαλείας που προσφέρουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν σύστημα defender, ένα σύστημα κατά των διαρρήξεων, το οποίο κλειδώνει τον κύλινδρο σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης της πόρτας σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που εισάγουμε και εμπορευόμαστε, σας προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια, καθώς δέχεται συγκεκριμένα κλειδιά, που είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Πολύγωνο προσφορές

Σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας καλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα σας πείσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top