Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΥΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΥΚΗ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στην εμπορία πορτών ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο εύρος πελατών το οποίο αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στην Πεύκη και σε όλη την Αττική. 

Κρατά καλή συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της, υψηλής ποιότητας και αισθητικής πόρτες ασφαλείας σην Πεύκη. Ο κύκλος συνεργατών συνεχίζεται, ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη γκάμα υλικών που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας, όπως κλειδαριές ασφαλείας και αξεσουάρ πορτών ασφαλείας. 

Κάθε πόρτα ασφαλείας που θα αποκτήσετε, θα έρθει στο χώρο σας με τα κατάλληλα πιστοποιητικά και την εγγύηση καλής λειτουργίας τους. 

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Πεύκη

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Για την κατασκευή μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, χρησιμοποιείται μεγάλη ακρίβεια, από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε να φέρουν κάθε φορά, άριστα αποτελέσματα. 

Κλειδαριές ασφαλείας στην Πεύκη

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας από κορυφαίους οίκους. Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμένη με σύστημα defender που κλειδώνει τον κύλινδρο σε κάθε προσπάθεια διάρρηξης της πόρτας σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε, δέχονται αποκλειστικά κλειδιά ασφαλείας, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας που σημαίνει ότι δεν αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στην Πεύκη προσφορές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα σας πείσει για την ποιότητα και τις χαμηλές μας τιμές. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές και για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top