Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ

To τελευταίο διάστημα, έχουμε ακούσει πολλά περιστατικά διαρρήξεων στον Περισσό σε σπίτια και καταστήματα. Για να διαφυλάξουμε την περιουσία μας, θα πρέπει να προστατευτούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας υψηλής ποιότητας, για να προστατεύσετε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στον Περισσό και την υπόλοιπη Αττική. Για να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε κάθε πελάτη, συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες εισαγωγής, σε όλη την Ευρώπη.

Έτσι ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πλήρη γκάμα υλικών, επένδυση (laminate, pvc, φυσικού καπλαμά, κ.α.), κλειδαριές ασφαλείας και αξεσουάρ θυρών για την πόρτα ασφαλείας του, με βάση το γούστο και τις απαιτήσεις του προσωπικού του χώρου.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στον Περισσό

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε είναι ρομποτικές και κόμπακτ. Έχουν κατασκευαστεί από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η μεγάλη ακρίβεια στο σχεδιασμό μιας θωρακισμένης πόρτας, φέρει καλαίσθητα αποτελέσματα, κάθε φορά.

Κλειδαριές ασφαλείας στον Περισσό

Οι κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητες σε όλες τις πόρτες ασφαλείας καθώς, αν τοποθετηθούν σωστά, προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας. Σε περίπτωση που ήδη έχετε πόρτες ασφαλείας, αλλά δε μεριμνήσατε για τις κλειδαριές σας, ειδικευμένο συνεργείο, αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών με νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, σύμφωνα με τις προτάσεις του κατασκευαστή της πόρτας σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι εισαγωγής και με σύστημα κατά των διαρρήξεων για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Δέχεται κλειδιά ασφαλείας, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στον Περισσό προσφορές

Σε μας θα βρείτε μοναδικές τιμές σε όλες μας τις πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top