Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει έξαρση του φαινομένου διαρρήξεων σε διάφορους χώρους στην Πεντέλη και την Αττική. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι, είναι να ασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον προσωπικό μας χώρο, ώστε να μην έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα.

Η Alfino Door εμπορεύεται πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας υψηλής ποιότητας για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στην Πεντέλη και σε όλη την Αττική. Η συνεργασία της με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης, πιστοποιεί τα άριστα αποτελέσματα σε κάθε προϊόν που σας προσφέρει.

30 χρόνια τώρα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα υλικών τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να δημιουργήσει την πόρτα ασφαλείας που θα τοποθετήσει και στο δικό του χώρο. Μαζί με αυτήν, θα παραλάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που είναι εγκεκριμένες από τους κατάλληλους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Πεντέλη

Διαθέτουμε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, κάθε μια από τις οποίες είναι κατασκευασμένη από υπερσύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε προτείνοντάς σας την κατάλληλη θωρακισμένη πόρτα για το χώρο σας, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και για οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου.

Κλειδαριές ασφαλείας στην Πεντέλη

Προτείνουμε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας που τοποθετείτε στο χώρο σας. Η σωστή επιλογή και τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας, είναι εκείνη που θα φέρει τη μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας με αντιδιαρρηκτικά μέσα και δέχονται αποκλειστικά νέου τύπου κλειδιά, κωδικοποιημένα, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στην Πεντέλη προσφορές

Τόσο οι κλειδαριές ασφαλείας. όσο και οι πόρτες ασφαλείας στην Πεντέλη που θα βρείτε στο κατάστημά μας, προσφέρονται σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές και πως θα κάνετε την κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top