Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Μένετε στα Πατήσια και ψάχνετε για πόρτες ασφαλείας που θα στολίσουν το χώρο σας; Η Alfino Door, προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο στα Πατήσια και σε όλη την Αττική.

Διατηρεί συνεργασίες, με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες πορτών ασφαλείας, ώστε να προσφέρει κάθε φορά, άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Συνεργάζεται επίσης με εταιρείες εισαγωγής για κλειδαριές ασφαλείας και αξεσουάρ πορτών, έως και συνεργεία τοποθέτησης.

Έτσι δημιούργησε μια πλήρη γκάμα υλικών, από την οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει υλικό επένδυσης και λοιπά στοιχεία για την πόρτα ασφαλείας που θα τοποθετήσει στο χώρο του.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στα Πατήσια

Προσφέρουμε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Κάθε θωρακισμένη πόρτα, είναι κατασκευασμένη από τελευταίας τεχνολογίας μέσα και με μεγάλη προσοχή, ώστε να έχει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στα Πατήσια

Προτείνουμε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας που τοποθετείται στο χώρο σας. Η σωστή επιλογή κλειδαριάς ασφαλείας, είναι αυτή που θα φέρει τη μέγιστη προστασία στο χώρο σας, γιαυτό καλό είναι να συμβουλευτείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή της πόρτας σας.

Εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες διαθέτουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα και δέχονται αποκλειστικά νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας. Τα κλειδιά αυτά, είναι κωδικοποιημένα και έρχονται στα χέρια σας σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στα Πατήσια προσφορές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο, σε ποιότητα και τιμές, που θέλετε να τις αποκτήσετε όλες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας και  να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top