Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Μένετε Πανόραμα; Ανησυχείτε για την ασφάλεια του χώρου σας; Αναζητάτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για την προστασία σας; Η Alfino Door είναι η απάντηση σε κάθε σας ερώτηση. Προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο, στο Πανόραμα και σε όλη την Αττική.

Για να εξασφαλίσει την ποιότητά της σε κάθε πόρτα ασφαλείας, συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας και της Ιταλίας. Συνεργάζεται επίσης με εταιρείες εισαγωγής για αυθεντικές και νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, για ποιοτικά πόμολα, χερούλια και κάθε αξεσουάρ πόρτας ασφαλείας.

Ο πελάτης έχει να διαλέξει μέσα από πλήρη γκάμα υλικών, την επένδυση της πόρτας του ( laminate, pvc, ..) και ότι άλλο θέλει να προσθέσει σε αυτήν, για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα για το χώρο του. Οι πόρτες ασφαλείας που έρχονται στο χώρο σας, φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Πανόραμα

Προτείνουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε κάθε επαγγελματικό ή άλλο χώρο που το χρειάζεται. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε, είναι ρομποτικές, κόμπακτ και έχουν κατασκευαστεί από υπερσύγχρονα μέσα, ώστε να έχουμε κάθε φορά άριστης ποιότητας, καλαίσθητα αποτελέσματα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Πανόραμα

Οι κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητες για την ασφάλεια του χώρου σας. Κάθε πόρτα ασφαλείας, θα πρέπει να έχει την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας, που θα υποδείξει ο κατασκευαστής, ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην προστασία του χώρου μας.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, είναι αυθεντικές και φέρουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα που απομακρύνουν κάθε επιτήδειο διαρρήκτη. Ανοίγουν αποκλειστικά με νέου τύπου κλειδιά, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Πανόραμα προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top