Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

H Alfino Door βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας σε όλη την Παλλήνη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αποτελείται τόσο από οικιακούς, όσο και από επαγγελματικούς χώρους.

Για να φέρει στον καθέναν από εσάς ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες από Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κύκλος συνεργατών της είναι αρκετά μεγάλος για να συμπεριλάβει από εισαγωγείς αξεσουάρ πορτών ασφαλείας, έως συνεργεία τοποθέτησης.

Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει την επένδυση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της πόρτας ασφαλείας που επιθυμεί να τοποθετήσει στο χώρο του. Προτείνουμε τη χρήση από κλειδαριές ασφαλείας, για την εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας του χώρου σας. Με την εγκατάσταση της πόρτας ασφαλείας, παίρνετε μαζί και τα κατάλληλα πιστοποιητικά και την εγγύηση για την καλή της λειτουργία. 

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Παλλήνη

Προτείνουμε σε κάθε επαγγελματικό χώρο (και όχι μόνο) τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Στη διάθεσή μας θα βρείτε ένα πλήθος επιλογών, για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας.

Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, είναι ρομποτική, κόμπακτ, κατασκευασμένη από σύγχρονα μηχανήματα, για άριστα αποτελέσματα.

Κλειδαριές ασφαλείας στην Παλλήνη

Οι κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας, είναι απαραίτητη για την ασφάλεια του χώρου σας. Φροντίζουμε για την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με νέα κλειδαριά ασφαλείας, αφού έχουμε συμβουλευτεί αρχικά, τους κατασκευαστές της πόρτας.

Εμπορευόμαστε αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες διαθέτουν αντιδιαρρηκτικά συστήματα και δέχονται αποκλειστικά νέου τύπου κλειδιά, κωδικοποιημένα που δεν αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στην Παλλήνη προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και να βρούμε την κατάλληλη λύση για τον προσωπικό σας χώρο.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top