Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μένετε στο Νέο Ηράκλειο; Ανησυχείτε για την προστασία του προσωπικού σας χώρου; Η Alfino Door είναι εδώ για να σας απαλλάξει από το πρόβλημα. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, εμπορεύεται ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που εφαρμόζουν σε κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο.

Οι πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε είναι υψηλής ποιότητας κάθε φορά, αφού φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης. Σε μας θα βρείτε επίσης αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, πόμολα, χερούλια και κάθε αξεσουάρ πόρτας, για να αποκτήσετε την πόρτα ασφαλείας που απαιτεί ο χώρος σας.

Οι πόρτες ασφαλείας που θα φτάσουν στο σπίτι σας θα συνοδεύονται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά και την εγγύηση καλής λειτουργίας της πόρτας.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Κάθε μια από αυτές, είναι κατασκευασμένη με σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας και με μεγάλη ακρίβεια για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο

Οι κλειδαριές ασφαλείας αποτελούν το Α και το Ω σε μια πόρτα ασφαλείας, διότι σε αυτές στηρίζεται η ασφάλεια της πόρτας και του σπιτιού σας. Η χρήση μιας κλειδαριάς ασφαλείας που εφάπτεται ακριβώς στην πόρτα ασφαλείας σας είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στο χώρο σας.

Εμπορευόμαστε κλειδαριές ασφαλείας εισαγωγής, που διαθέτουν αντιδιαρρηκτικό σύστημα και δέχονται αποκλειστικά κλειδιά νέου τύπου με κάρτα ασφαλείας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο προσφορές

Όλες οι πόρτες ασφαλείας, οι θωρακισμένες πόρτες και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας προσφέρονται σε χαμηλές τιμές αλλά σε υψηλή ποιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για τις τρέχουσες προσφορές μας και να βρούμε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top