Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΝΔΡΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΝΔΡΑ

Στο κατάστημα της Alfino Door, θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στη Μάνδρα και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. 30 περίπου χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, η εταιρία μας, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο πιστοποιεί καθημερινά, την ποιότητα των προϊόντων της.

Συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες πορτών ασφαλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κύκλος συνεργατών συνεχίζει και σε κατασκευαστικές εταιρίες για τα αξεσουάρ θυρών που χρησιμοποιούνται για την καλαισθησία μιας πόρτας ασφαλείας.

Έτσι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει επένδυση, κλειδαριές ασφαλείας, defender, πόμολα και πολλά άλλα, για να αποκτήσει την πόρτα ασφαλείας που καλύπτει τις απαιτήσεις του. Όλες οι πόρτες ασφαλείας, συνοδεύονται από κατάλληλα πιστοποιητικά και την εγγύηση για την καλή τους λειτουργία.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στη Μάνδρα

Σε μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κάθε χώρο στη Μάνδρα. Κάθε θωρακισμένη πόρτα, είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια, από σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, δίνοντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στη Μάνδρα

Προτείνουμε τη χρήση από κλειδαριές ασφαλείας σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που έχει ο χώρος σας. Η σωστή κλειδαριά ασφαλείας, εφάπτεται ακριβώς στις εγκοπές της πόρτας ασφαλείας. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η εταιρεία μας.

Με βάση τα παραπάνω, αντικαθιστά κάθε παλιά σας κλειδαριά με μια τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι αυθεντικές, με συστήματα κατά των διαρρήξεων, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Επίσης, συνοδεύονται από νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Μάνδρα προσφορές

Καθένα από τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε πολύ φιλικές τιμές. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα προϊόντα μας και να πάρετε προσφορά για την πόρτα ασφαλείας που σας ενδιαφέρει.

Δείτε επίσης τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top