Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Αν βρίσκεστε στο Κερατσίνι και ψάχνετε πόρτες ασφαλείας, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την εταιρία Alfino Door. Στην εταιρεία μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε χώρο της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.

Για να μπορέσουμε να έχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε πόρτα ασφαλείας που εμπορευόμαστε, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Ο κάθε πελάτης, μπορεί να δημιουργήσει την πόρτα ασφαλείας που επιθυμεί, επιλέγοντας μέσα από πληθώρα υλικών που του προσφέρουμε.

Μαζί με τις επιλεγμένες πόρτες ασφαλείας στο Κερατσίνι, παραλάβετε επίσης και τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που βεβαιώνουν τα χαρακτηριστικά κάθε πόρτας.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Κερατσίνι

Στο κατάστημά μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους χώρους.

Κάθε μια από αυτές, είναι κατασκευασμένες από σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, με μεγάλη λεπτομέρεια, για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Κερατσίνι

Εμπορευόμαστε αυστηρά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, τις οποίες αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε σε διάφορες πόρτες ασφαλείας.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, έχουν σύστημα defender, ώστε να μπλοκάρεται ο κύλινδρος και να μην ανοίγει η πόρτα, σε περίπτωση διάρρηξης.

Σε κάθε κλειδαριά ασφαλείας, χρησιμοποιούνται κλειδιά νέου τύπου,που είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι η αντιγραφή τους καθίσταται αδύνατη.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Κερατσίνι προσφορές

Σας προσφέρουμε υψηλής αισθητικής προϊόντα για κάθε χώρο, διατηρώντας σε πολύ καλή αναλογία τη σχέση ποιότητας και τιμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες για το χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top