Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η Alfino Door βρίσκεται δίπλα σας για πάνω από 30 χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στην Κερατέα και σε όλη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που αφορά τον ιδιωτικό και τον επαγγελματικό τομέα, το εύρος του οποίου, πιστοποιεί την αξιοπιστία της.

Διατηρεί άψογη συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να φέρει καλαίσθητες και μεγάλης ποιότητας πόρτες ασφαλείας στην Κερατέα που καλύπτουν την αισθητική ποικίλων χώρων. Με διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ο ενδιαφερόμενος, θα εντοπίσει την πόρτα ασφαλείας, που είναι κοντά στα γούστα του.

Μαζί με αυτήν, θα παραλάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τις δυνατότητές της και την εγγύηση για την καλή λειτουργία της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Κερατέα

Σε μας θα βρείτε επίσης εξαιρετικής ποιότητας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υπερσύγχρονα μέσα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ενημερωνόμαστε συχνά για τις νέες εξελίξεις στο χώρο, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε, την κατάλληλη θωρακισμένη πόρτα για το χώρο σας.

Κλειδαριές ασφαλείας στην Κερατέα

Οι κλειδαριές ασφαλείας που κουμπώνουν άριστα στις πόρτες ασφαλείας, προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια του χώρου και της περιουσίας σας. Για αυτό το λόγο, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της κλειδαριάς σας, με νέα κλειδαριά ασφαλείας, που να συμπίπτει με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Εμπορευόμαστε αυθεντικές και τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έχουν σύστημα defender, που προστατεύει και ακινητοποιεί τον κύλίιδρο ασφαλείας, σε περίπτωση διάρρηξης. 

Κάθε μια από αυτές, ξεκλειδώνει αποκλειστικά από μια τετράδα ή πεντάδα κωδικοποιημένων κλειδιών, τα οποία δεν αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Κερατέα προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την πόρτα ασφαλείας που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας. Για ακόμα πιο οικονομική λύση, ρίξτε μια ματιά στις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας.

Τα προϊόντα μας που βρίσκονται σε προσφορά, δε στερούνται ποιότητας και καλαισθησίας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top