Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

Αν κατοικείτε στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης και ενδιαφέρεστε να προστατέψετε το σπίτι σας με πόρτες ασφαλείας, μία είναι η λύση. Η Alfino Door, εμπορεύεται υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στην Καλλιτεχνούπολη, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε χώρο.

Η εταιρεία Alfino Door, μέσα στα 30 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, έχει επιλέξει να συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, που είναι κορυφαίες στο χώρο τους, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Έτσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα προϊόντων για πόρτες ασφαλείας, όπως διάφορες επενδύσεις (φυσικός καπλαμάς, laminate, ..), κλειδαριές ασφαλείας, πόμολα και πολλά άλλα, ικανοποιώντας το γούστο κάθε πελάτη.

Η πόρτα ασφαλείας και η κλειδαριά ασφαλείας που θα επιλέξει, θα έρθει αυθημερόν στο χώρο του, με τα κατάλληλα έγραφα που πιστοποιούν τις αντιδιαρρηκτικές της ικανότητες, και τις ικανότητες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Καλλιτεχνούπολη

Σε μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κομμένες και σχεδιασμένες με απόλυτη ακρίβεια από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας.

Όλες οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε, είναι άρτια κατασκευασμένες, με υψηλή αισθητική, ώστε να ομορφαίνουν κάθε χώρο.

Κλειδαριές ασφαλείας Καλλιτεχνούπολη

Σας προτείνουμε κλειδαριές ασφαλείας σε όλες τις πόρτες ασφαλείας, ώστε να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα μεριμνήσει, συνεργαζόμενα συνεργεία, έρχονται στο χώρο σας για να αντικαταστήσουν την παλιά σας κλειδαριά με νέας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας, από το κατάστημά μας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που προσφέρουμε, διαθέτουν σύστημα defender για να προστατεύονται από κάθε πιθανή διάρρηξη. Σε αυτές ταιριάζουν μόνο νέου τύπου κλειδιά, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Καλλιτεχνούπολη προσφορές

Κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας και θα εντυπωσιαστείτε από τις μοναδικές τιμές των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για κάθε απορία που πιθανό να σας δημιουργήθηκε, ή για να πάρετε προσφορά για πόρτα ασφαλείας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top