Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Alfino Door ασχολείται με τα θέματα ασφαλείας του σπιτιού και τις πόρτες ασφαλείας, στην Καλλιθέα για πάνω από 30 χρόνια. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μέρα με τη μέρα ο κόσμος, μας έχει καθιερώσει στο χώρο της ασφάλειας.

Κύριος στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη που απευθύνεται στην εταιρεία μας και όλοι να φεύγουν όλοι από εμάς ευχαριστημένοι. 

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, έτσι ώστε να δώσουμε για τον πελάτη  ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στην Καλλιθέα

Έχοντας στο πλευρό μας, ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών, δημιουργήσαμε μια πλήρη γκάμα από προϊόντα σχετικά με τις πόρτες ασφαλείας. Έτσι κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείαςσε διάφορα σχέδια πορτών, με επενδύσεις laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα.

Σας προσφέρουμε ακόμα, πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender για κάθε πόρτα. 

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Καλλιθέα

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι ρομποτικές compact και κατασκευασμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι κατασκευασμένες με ειδικά κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία σχεδιάζουν και κάνουν κοπή σε πόρτες ασφαλείαςμε μεγάλη ακρίβεια. 

Η εκμάθηση των εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας αλλά και στις θωρακισμένες πόρτες είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των προϊόντων κάθε επιχείρησης. Γιαυτό κι εμείς φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, ώστε να βελτιώσουμε τόσο τα προϊόντα, όσο και τις υπηρεσίες μας ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη. 

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Με το πέρασμα των χρόνων και κατά τη λειτουργία της εταιρείας, δημιουργήσαμε ένα ευρύ φάσμα πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται στους οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς φορείς στην Καλλιθέα.

Πιστοποιήσεις πορτών ασφαλείας

Όλες οι πόρτες ασφαλείας της Alfino Door, συνοδεύονται από πιστοποιητικά κατά των διαρρήξεων και πιστοποιητικά για την ηχομόνωση αλλά και τη θερμομόνωση.  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, έρχονται και αυτά με πιστοποιήσεις για την καλή λειτουργία αλλά και την ποιότητά τους από τους κατασκευαστές τους.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούμε, διαθέτουν σύστημα defender, για να μπλοκάρει τον κύλινδρο και να μην αφήσει την πόρτα να ανοίξει σε περίπτωση παραβίασης ή διάρρηξης, από κάποιον επιτήδειο. Μαζί θα πάρετε και μια συσκευασία με κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται. 

Εξειδικευμένο συνεργείο έρχεται στο χώρο σας αυθημερόν από τη μέρα παράδοσης, για να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση της πόρτας που θα διαλέξετε. Με το πέρας των εργασιών θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας

Πόρτες ασφαλείας Καλλιθέα τιμές

Σε μας θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας με την αντίστοιχη κλειδαριά ασφαλείας για την κάθε μια, σε διάφορα σχέδια, χρωματισμούς και διαστάσεις για να διαλέξετε, και σε τιμές για κάθε τσέπη. Σε κάθε μας δημιούργημα, φροντίζουμε να συνδυάζουμε σωστά, την καλή ποιότητα με τις χαμηλές τιμές. 

Η Alfino Door, φροντίζει να διευκολύνει τους αδύναμους οικονομικά πελάτες της, προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με ευκολίες πληρωμής. Για παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. 

Έτσι μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρουν οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door

Πόρτες ασφαλείας Καλλιθέα προσφορές

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας ή το φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στις πόρτες ασφαλείαςκαι τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς για κάθε περίπτωση οικίας ή εργοστασίου, καταστήματος, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στην Καλλιθέα, στα δικά σας μέτρα και φυσικά με το δικό σας γούστο. Ένας τεχνικός από το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να δώσει τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας.

Εξυπηρετούμε περιοχές της Καλλιθέας αλλά και ολόκληρη την Αθήνα

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top