Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙ

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας στο Καβούρι και να το εξοπλίσετε με πόρτες ασφαλείας, είστε στο κατάλληλο μέρος. Βρίσκεστε στην ιστοσελίδα της Alfino Door, της νούμερο ένα εταιρείας εμπορίας πορτών ασφαλείας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες ολόκληρης της Ευρώπης, για να μπορεί να προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στο Καβούρι, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, σε κάθε ένοικο της περιοχής και της υπόλοιπης Αττικής.

Κάθε πόρτα ασφαλείας, καθώς και οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς, για τις αντιδιαρρηκτικές ικανότητες και για τη μόνωση (ηχομόνωση, θερμομόνωση) που προσφέρουν στο χώρο.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Καβούρι

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές και κόμπακτ. Είναι κατασκευασμένες, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και με μεγάλη ακρίβεια από υπερσύγχρονα μηχανήματα, ώστε να δημιουργήσουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Καβούρι

Συστήνουμε τη χρήση από κλειδαριές ασφαλείας, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που τοποθετούνται στο χώρο σας. Έτσι αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς, με νέας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, διαθέτουν σύστημα defender και χρησιμοποιούν κλειδιά νέου τύπου για μέγιστη προστασία του χώρου σας. Τα κλειδιά αυτά είναι μη αντιγράψιμα, καθώς είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Καβούρι προσφορές

Η επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα, θα σας πείσει για την ποιότητα και τις χαμηλές μας τιμές σε όλες μας τις πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, και μάθετε για όλες τις τρέχουσες προσφορές μας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top