Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αν διαμένετε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και ψάχνετε για πόρτες ασφαλείας που θα προστατέψουν το σπίτι σας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. Είστε στην ιστοσελίδα της Alfino Door, της νούμερο ένα εταιρείας ποιοτικής εμπορίας πορτών ασφαλείας, για πάνω από 30 χρόνια.

Σε βάθος χρόνου, έχει προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και την υπόλοιπη Αττική, αλλά και θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Και επειδή είναι σίγουρη για τα προϊόντα της, με κάθε πόρτα ασφαλείας, σας δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας για πολλά χρόνια.

Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να προμηθευτεί ποιοτικά προϊόντα για πόρτες ασφαλείας και να ευχαριστήσει τους πελάτες, σε κάθε περίπτωση. Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι πιστοποιημένες για την ποιότητα και τις αντιδιαρρηκτικές τους ικανότητες.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Στο χώρο μας θα βρείτε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, κατασκευασμένες με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα μηχανήματα που τις κατασκεύασαν, είναι τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποίησαν μεγάλη ακρίβεια, ώστε να φέρουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Η εταιρεία μας, σας συστήνει τη χρήση από κλειδαριές ασφαλείας σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο χώρο σας. Ειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με νέες κλειδαριές ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, έχει σύστημα defender που προστατεύει τον κύλινδρο κατά την προσπάθεια διάρρηξης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, οι κλειδαριές ασφαλείας, δέχονται κλειδιά νέου τύπου που δεν αντιγράφονται, καθώς είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Ιπποκράτειος Πολιτεία προσφορές

Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές και σε αξεπέραστη ποιότητα. Μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα, είναι αρκετή για να σας πείσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και για κλειδαριές ασφαλείας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top