Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΛΙΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΛΙΟΝ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους. Για πάνω από 30 χρόνια προσφέρουν τα προϊόντα τους στο Ίλιον και την Αττική, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Η συνεργασία της εταιρείας μας, με κορυφαίες κατασκευαστικές του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι υπεύθυνη για τα άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα σε κάθε πόρτα ασφαλείας, που εμπορεύεται.

Όλες πόρτες ασφαλείας στο Ίλιον της εταιρίας μας, έρχονται στο χώρο σας, με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και την εγγύηση για την καλή τους λειτουργία.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο ΄Ιλιον

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην έκθεσή μας, έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα πορτών ασφαλείας.  Η μεγάλη ακρίβεια στην κοπή και τον σχεδιασμό τους, φέρουν σε κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, αξεπέραστης αισθητικής αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Ίλιον

Στην εποχή που ζούμε, συναντούμε αρκετά περιστατικά διαρρήξεων και ληστειών, στο Ίλιον. Οι κλειδαριές ασφαλείας, είναι αυτές που θα σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας, σε συνδυασμό με τις πόρτες ασφαλείας, φυσικά.

Η κάθε κλειδαριά ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι έχει αντιδιαρρηκτικά συστήματα και συστήματα κατά του σπασίματος, σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης της πόρτας σας.

Τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται σε τέτοια περίπτωση, είναι ασφαλείας, με κωδικοποίηση και κάρτα ασφαλείας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Ίλιον προσφορές

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε προσφορές σε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, όλο το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε για αυτές, ή να πάρετε προσφορά για μια πόρτα ασφαλείας, σύμφωνα με τα μέτρα σας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top