Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, είναι εξαιρετικής ποιότητας. Εμπιστευτείτε την, για να ανακαινίσετε το χώρο σας και να του προσφέρετε, ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο, που για πάνω από 30 χρόνια, οικιακοί και επαγγελματικοί χώροι, εμπιστεύονται τις πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

Με συνεργασίες με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, προσφέρει άριστα ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα σε όλες τις πόρτες ασφαλείας στους Θρακομακεδόνες. Διαλέξτε μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων και αποκτήστε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, όπως τις ονειρεύεστε.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας, φέρουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά που βεβαιώνουν τις ικανότητές τους και χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία τους.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στους Θρακομακεδόνες

Εμπορευόμαστε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, υψηλής ποιότητας, ειδικά κατασκευασμένες από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας.

Η κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που βρίσκεται στο κατάστημά μας, είναι σχεδιασμένη με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να προσφέρει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας στους Θρακομακεδόνες

Λόγω των πολλών περιστατικών στις περιοχές της Αθήνας και στους Θρακομακεδόνες, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών κλειδαριών σας με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, σε κάθε πόρτα ασφαλείας που βρίσκεται στο χώρο σας.

Η κλειδαριά ασφαλείας που θα περαστεί σε κάθε πόρτα στο χώρο σας, εφάπτεται επακριβώς στο ξύλο της και, για μεγαλύτερη ασφάλεια ανοίγουν με ειδικά, κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας. Τα κλειδιά αυτά, έρχονται σε ειδική συσκευασία  και με κάρτα ιδιοκτησίας, που αποτρέπει την αντιγραφή τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Θρακομακεδόνες προσφορές

Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε σε μοναδικές τιμές, όλο το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε για τις προσφορές μας, τόσο σε πόρτες ασφαλείας, όσο και σε κλειδαριές ασφαλείας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top