Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΗΣΕΙΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΗΣΕΙΟ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο, προσφέροντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στο Θησείο και κλειδαριές ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποκτήσει πελάτες οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, φροντίζει να μαθαίνει κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο και να συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έτσι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, με τα οποία ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να δημιουργήσει μια τέλεια πόρτα ασφαλείας για το χώρο του.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας, έρχονται στο χώρο σας με τα κατάλληλα πιστοποιητικά από τους αρμόδιους φορείς. Κάθε πόρτα ασφαλείας, συνοδεύεται επίσης με εγγύηση για την καλή λειτουργία της, έως και 10 χρόνια.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στο Θησείο

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και κατασκευασμένες από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Ο λεπτός χειρισμός και ο λεπτομερής σχεδιασμός κάθε θωρακισμένης πόρτας, είναι εξασφαλισμένα και φέρουν άψογα αποτελέσματα σε κάθε πόρτα.

Κλειδαριές ασφαλείας στο Θησείο

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, έχουν παρουσιαστεί πολλά περιστατικά παραβιάσεων και ληστειών σε κάθε περιοχή της Αθήνας. Η Alfino Door, προτείνει κλειδαριές ασφαλείας σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που διαθέτει ο χώρος σας.

Η κάθε κλειδαριά ασφαλείας που διαθέτουμε, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με σύστημα defender για την προστασία σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, δέχονται κατ' αποκλειστικότητα κλειδιά ασφαλείας, κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στο Θησείο προσφορές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Ακόμα και στα προϊόντα μας που δε βρίσκονται σε προσφορά, θα διαπιστώσετε τις μοναδικές μας τιμές, όλο το χρόνο.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top