Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΟΥΔΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΟΥΔΗ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο πορτών ασφαλείας για πάνω από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στην περιοχή Γουδή και σε όλη την Αττική.

Όλο αυτό το διάστημα, διατηρεί καλή συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να μπορεί να δώσει την καλύτερη ποιότητα σε όλες τις πόρτες ασφαλείας στο Γουδή που εμπορεύεται.

Κάθε μια από τις πόρτες ασφαλείας, έρχεται στο χώρο σας με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τη χρυσή εγγύηση που σας διαβεβαιώνει για την καλή λειτουργία της πόρτας σας, ακόμα και δέκα χρόνια μετά.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Γουδή

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Κατασκευασμένες από προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, προσφέρουν σε κάθε χώρο ξεχωριστό χρώμα και την ποιότητα που του αξίζει.

Κλειδαριές ασφαλείας Γουδή

Για τη μέγιστη ασφάλεια του χώρου σας, σας προτείνουμε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για κάθε πόρτα ασφαλείας στο χώρο σας. Τεχνικό συνεργείο που συνεργάζεται με την εταιρεία μας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με μια νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας, που θα ταιριάζει άριστα στην πόρτα σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε διαθέτουν σύστημα defender που μπλοκάρει τον κύλινδρο και τον ακινητοποιεί σε κάθε προσπάθεια παραβίασης. Τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν, είναι μοναδικά και είναι κωδικοποιημένα, ώστε να μην αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Γουδή προσφορές

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας. Οι τιμές μας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top