Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΡΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΡΗ

Μένετε στη Βάρη και ψάχνετε κάποια αξιόπιστη εταιρεία για να αγοράσετε πόρτες ασφαλείας; Η αναζήτηση μόλις έφτασε στο τέλος της, καθώς βρίσκεστε στην Alfino Door, μια από τις καλύτερες εταιρείες που εμπορεύεται υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στη Βάρη και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και ένα ευρύ πελατολόγιο σε όλη της τη σταδιοδρομία, έχει καθιερωθεί στο χώρο, ως η καλύτερη επιλογή στις πόρτες ασφαλείας. Έτσι, φροντίζει να ενημερώνεται για κάθε νέο στο χώρο και να εξυπηρετεί τους πελάτες τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η εταιρία μας έχει ισχυρή συνεργασία με ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες, ώστε να δίνει ένα άρτιο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα σε κάθε της πόρτα ασφαλείας. Με μια πλήρη γκάμα υλικών, ο πελάτης, είναι σε θέση να επιλέξει την επένδυση της πόρτας, κλειδαριές ασφαλείας, λάστιχα, defender και πολλά άλλα.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά και εγγύηση για την καλή τους λειτουργία, που είναι σε ισχύ μέχρι και 10 χρόνια.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στη Βάρη

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ρομποτικές, κόμπακτ, για κάθε γούστο και κάθε χώρο. Είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και έχουν κατασκευαστεί από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να παραχθούν υψηλής ποιότητας θωρακισμένες πόρτες.

Κλειδαριές ασφαλείας στη Βάρη 

Η εταιρεία μας σας προτείνει κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας που έχετε στο χώρο σας ή σχεδιάζετε να αποκτήσετε. Μια σωστή κλειδαριά ασφαλείας, εφάπτεται με ακρίβεια στην πόρτα ασφαλείας και σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια.

Όλες μας οι κλειδαριές ασφαλείας, είναι τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούν με νέου τύπου κλειδιά, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Διαθέτουν επίσης σύστημα defender και συστήματα κατά του σπασίματος, ώστε να μη σπάνε και να μην παραβιάζονται σε κάθε περίπτωση διάρρηξης.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στη Βάρη προσφορές

Όλα μας τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας. Παρά την ποιότητά τους, προσφέρονται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κάνει δικά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, να μάθετε τις προσφορές μας ή για να δημιουργήσετε τη δική σας πόρτα ασφαλείας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top