Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΧΑΡΝΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΧΑΡΝΑΙ

Βρίσκεστε στις Αχαρναί και ψάχνετε πόρτες ασφαλείας στις Αχανρναίς για να ανακαινίσετε το χώρο σας; Η Alfino Door είναι η λύση! Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε ένοικο των Αχαρνών και της υπόλοιπης Αθήνας.

Οι πολυάριθμοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων και των εργασιών τους. Με πολλές συνεργασίες με κορυφαία συνεργεία και κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο.

Τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας, φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις, με τις πρώτες να έχουν εγγύηση έως και 10 χρόνια για την καλή λειτουργία τους.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στις Αχαρναί

Στη διάθεσή μας βρίσκονται ευρωπαϊκών προδιαγραφών θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, για κάθε χώρο. Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, έχει κατασκευαστεί από μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας, για να σας δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας Αχαρναί

Η εταιρία μας σας προτείνει κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας που διαθέτετε ή θέλετε να αποκτήσετε. Μια σωστή κλειδαριά ασφαλείας, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με κατάλληλες πιστοποιήσεις και σύστημα ασφαλείας defender, που μπλοκάρει τον κύλινδρο, σε περίπτωση παραβίασης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, δέχονται μόνο νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και δεν αντιγράφονται.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Αχαρναί προσφορές

Στο κατάστημα της Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας σε απίστευτες τιμές. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να κάνετε δικό σας κάποιο κομμάτι από τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας, για να κάνετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για κάθε διευκρίνηση για τα προϊόντα μας ή για να δημιουργήσουμε τη δική σας πόρτα ασφαλείας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top