Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Η Alfino Door, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εμπορία πορτών ασφαλείας και κλειδαριών ασφαλείας στα Άνω Πατήσια και σε ολόκληρη την Αττική. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στα Άνω Πατήσια και σε κάθε οίκημα, εξοχικό, εργοστάσιο.

Τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στο χώρο, έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με τους πελάτες μας, οι οποίοι μας φέρουν σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη με τις γνώσεις μας και ακόμα περισσότερες, αφού δε σταματάμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέο στις πόρτες ασφαλείας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών που αφορά τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης για πόρτες ασφαλείας και συνεργεία από λουστραδόρους μέχρι τεχνικούς εγκατάστασης μιας πόρτας ασφαλείας. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη πόρτες ασφαλείας υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με βάση τις προτιμήσεις του.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, έρχονται στο χώρο σας με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις που πρέπει να έχει η κάθε πόρτα ασφαλείας. Κάθε μία από αυτές, έχει εγγύηση για την ποιότητα και τη χρηστικότητά της, η οποία παραδίδεται από το ειδικό μας συνεργείο, έπειτα από την τοποθέτησή της.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στα Άνω Πατήσια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κάθε μια από αυτές έχουν κοπεί και σχεδιαστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα πορτών ασφαλείας, με απόλυτη ακρίβεια για ένα υψηλής αισθητικής, μοναδικό αποτέλεσμα.

Κλειδαριές ασφαλείας Άνω Πατήσια

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σας. Είναι γνωστό πως, οι κλειδαριές ασφαλείας που ταιριάζουν ακριβώς με την εγκοπή της πόρτας ασφαλείας, φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς, με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας της εταιρείας μας, πάντα με τις υποδείξεις της κατασκευαστικής εταιρείας.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας με σύστημα Defender για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Αυτό σημαίνει πως ο κύλινδρος ασφαλείας προστατεύεται και ακινητοποιείται σε περίπτωση παραβίασης.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, δέχεται συγκεκριμένου τύπου κλειδιά, τα κλειδιά ασφαλείας. Αυτά είναι κατάλληλα κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην είναι αντιγράψιμα.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Άνω Πατήσια προσφορές

Στην Alfino Door θα βρείτε μοναδικές τιμές σε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια, φροντίζουμε με πείσμα να κρατάμε χαμηλές τις τιμές μας, χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων μας.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία για το χώρο σας.

Για οτιδήποτε μας χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας κι εμείς θα φροντίσουμε να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top