Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΦΙΑΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

Στην Alfino Door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στην Αμφιάλη αλλά και ολόκληρη την Αττική. Με πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο μας έχει φέρει πρώτη στις προτιμήσεις εταιρεία σε όλη την Αθήνα.

Διατηρούμε άριστη συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης για την κατασκευή πορτών ασφαλείας, αλλά και κατασκευαστικές εταιρίες για πόμολα, χειρολαβές και λοιπά κομμάτια που συμβάλουν στην καλή εικόνα μιας πόρτας ασφαλείας. Έτσι ο κάθε πελάτης, έχει πολλές επιλογές για την κατασκευή της δικής του πόρτας ασφαλείας, όπως τη φαντάστηκε.

Συνεργαζόμαστε επίσης, με συνεργεία που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που θα επιλέξετε στο χώρο σας, χωρίς προβλήματα. Στο τέλος των εργασιών τους, θα σας παραδώσουν και την εγγύηση καλής λειτουργίας της πόρτας σας.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Αμφιάλη

Η προστασία του χώρου σας, εξαρτάται από την πόρτα ασφαλείας που θα τοποθετήσετε στο χώρο σας. Σας προτείνουμε τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, σε διάφορα σχέδια, για να διαλέξετε αυτό που ικανοποιεί το γούστο σας.

Όλες μας οι θωρακισμένες πόρτες είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σχεδιασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, με απόλυτη ακρίβεια. Σας προσφέρουμε δηλαδή την υψηλή ποιότητα με την αξεπέραστη αισθητική.

Κλειδαριές ασφαλείας στην Αμφιάλη 

Οι κλειδαριές ασφαλείας, ολοκληρώνουν ένα ασφαλές τοπίο για το χώρο σας. Αν έχετε ήδη μια πόρτα ασφαλείας, τότε αντικαταστείστε την παλιά σας κλειδαριά ασφαλείας, με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας Alfino Door, τελευταίας τεχνολογίας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι σύγχρονες και δέχονται μόνο κλειδιά ασφαλείας νέου τύπου. Τα κλειδιά αυτά είναι μη αντιγράψιμα, χάρις την ισχυρή κωδικοποίησή τους, αλλά και την κάρτα ιδιοκτησίας που θα βρείτε στο ειδικό κουτί τους.

Πιστοποιήσεις πορτών ασφαλείας και πιστοποιήσεις για κλειδαριές ασφαλείας

Τόσο τις πόρτες ασφαλείας στην Αμφιάλη, όσο και τις κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην έκθεσή μας, θα τις αποκτήσετε με τη συνοδεία των κατάλληλων αντί διαρρηκτικών πιστοποιήσεων, καθώς επίσης και με πιστοποιήσεις για τη μόνωση ήχου και θερμοκρασίας.

Στις κλειδαριές ασφαλείας, θα βρείτε επιπλέον ατσάλινη πλάκα στο κάτω μέρος του αφαλού και σύστημα defender, το οποίο μπλοκάρει τον αφαλό, σε κάθε περίπτωση παραβίασης. Όλα τα υλικά που συμβάλουν στην καλαισθησία μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για τη λειτουργία και την αυθεντικότητά τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Αμφιάλη τιμές

Τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στο χώρο, διατηρούμε χαμηλές τις τιμές σε όλα μας τα προϊόντα, χωρίς παράλληλα να χάνουν σε ποιότητα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, χωρίς πρόσθετο άγχος.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα άμεσης εξόφλησης, η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας διευκολύνει με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποπληρώσετε το χρέος σας, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, με την ευκολία των άτοκων δόσεων.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Αμφιάλη προσφορές

Τώρα, κάθε ένοικος μπορεί να απολαμβάνει την άνεση και την ασφάλεια που του προσφέρουν οι πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και βρείτε τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, για να επιλέξετε. Όλα μας τα προϊόντα, θα το βρείτε σε διάφορα σχέδια και ποιότητα που μόνο η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε δική σας την πόρτα ασφαλείας που ονειρεύεστε.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top