Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, που βρίσκεται στον Άγιο Ελευθέριο και σε όλη την Αττική. Με πάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο, έχει αποκτήσει ευρύ πελατολόγιο, το οποίο πιστοποιεί τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας.

Έχουμε καλή συνεργασία με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ιταλίας και του εσωτερικού, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα. Οι πολλές μας συνεργασίες με τις καλύτερες κατασκευαστικές, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα, να έχουμε μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή πορτών ασφαλείας.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις από laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε την επιλογή στο χρώμα, σε κλειδαριές ασφαλείας, σε τζάμια, πόμολα και πολλά άλλα.

Τα συνεργεία τοποθέτησης που συνεργαζόμαστε, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας στο χώρο σας, χωρίς προβλήματα. Στο τέλος, σας δίνουν την εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας σας.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στον Άγιο Ελευθέριο

Η Alfino Door σας προτείνει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με αξεπέραστη αισθητική. Οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε, είναι κατασκευασμένες από υπερσύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών, με απόλυτη ακρίβεια για άριστα αποτελέσματα.

Είμαστε κοντά στις εξελίξεις, ώστε να μαθαίνουμε τα πάντα για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και να μπορούμε να ενημερώνουμε με τη σειρά μας, κάθε πελάτη. Παράλληλα, φροντίζουμε να δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για τη θωρακισμένη πόρτα που θα τοποθετήσετε στο χώρο σας.

Κλειδαριές ασφαλείας στον Άγιο Ελευθέριο

Οι πόρτες ασφαλείας συμπληρώνονται άριστα με τις κλειδαριές ασφαλείας. Μια κλειδαριά ασφαλείας είναι το απαραίτητο στοιχείο για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι σας. Αν η πόρτα σας, χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς ασφαλείας, το συνεργείο μας θα αναλάβει να την αντικαταστήσει με μια νέας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, με υποδοχή που δέχεται μόνο νέου τύπου κλειδιά. Τα κλειδιά ασφαλείας, είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην είναι αντιγράψιμα.

Πιστοποιήσεις για κλειδαριές ασφαλείας και πιστοποιήσεις για πόρτες ασφαλείας 

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door, είναι πιστοποιημένες κατά των διαρρήξεων και φέρουν επίσης πιστοποιητικά για ηχομόνωση και θερμομόνωση. Οι κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν σύστημα defender που προστατεύει τον κύλινδρο και τον ακινητοποιεί σε περίπτωση παραβίασης.

Κάθε υλικό που χρησιμοποιείται σε μία πόρτα, όπως για παράδειγμα τα πόμολα, έχουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την ποιότητά τους.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας στον Άγιο Ελευθέριο τιμές

Όλα τα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο, φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα συνδυασμένα με χαμηλές τιμές. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε πόρτες ασφαλείας στον Άγιο Ελευθέριο σε σχέδια που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να σας απασχολεί το κόστος.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δυσκολεύεστε στην πληρωμή του κόστους μιας πόρτας ασφαλείας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας κάνει κάποιες ευκολίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για άτοκες δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας Άγιος Ελευθέριος προσφορές

Αν ψάχνετε για μια πιο οικονομική λύση για το χώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις προφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε χώρο.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε τη δική σας πόρτα ασφαλείας.

 Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top