Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΟΥΣΤΑ GU BKS OTS 430

Η Alfino Door μετά τα 30 χρόνια εμπειρίας που έχει στα συστήματα ασφαλείας, σας προτείνει τοποθέτηση μηχανισμού επαναφοράς στις πόρτες ασφαλείας σας. Τοποθετήστε μηχανισμό επαναφοράς ασφαλείας - σούστα  GU BKS OTS 430 και εξασφαλίστε το ασφαλές, αυτόματο κλείσιμο της πόρτας ασφαλείας σας.

Συνιστούμε σούστες για όλες τις πόρτες ασφαλείας και τις πόρτες πυρασφάλειας που βρίσκονται στην είσοδο κάποιας πολυκατοικίας ή σε κάποιο γραφείο ή σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο.

Οι σούστες GU OTS 430, τοποθετούνται εύκολα στο εσωτερικό μέρος της πόρτας ασφαλείας σας, στην επάνω πλευρά. Έτσι οι πόρτες που διαθέτουν αυτόν τον μηχανισμό, κλείνουν μόνες τους ομαλά, μετά το άνοιγμά τους.

Επιλέξτε σούστες GU OTS 430

Οι σούστες ασφαλείας, είναι μηχανισμοί οι οποίοι βοηθούν στο ομαλό κλείσιμο μιας βαριάς συνήθως πόρτας ασφαλείας, μετά το άνοιγμά της. Ο τύπος της σούστας, εξαρτάται από το είδος της πόρτας, τις διαστάσεις και το υλικό της, ακόμα και από το αν η χρήση της πόρτας είναι συχνή.

Οι σούστες ασφαλείας GU OTS 430 που σας προτείνουμε, είναι ιδανικές για τις βαρέως τύπου πόρτες ασφαλείας, καθώς έχουν την κατάλληλη δύναμη τύπου 5, που μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Ένας μηχανισμός επαναφοράς πόρτας ασφαλείας, τύπου GU OTS 430 έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Κάθε μηχανισμός επαναφοράς, επηρεάζεται σημαντικά από τις εξωτερικές θερμοκρασίες γι' αυτό υπάρχουν ειδικές βίδες ρύθμισης της ταχύτητας κλεισίματος της πόρτας.

Τοποθέτηση μηχανισμού επαναφοράς πόρτας ασφαλείας

Ειδικά συνεργεία της Alfino Door, έρχονται στο χώρο σας, για να αναλάβουν την αυθημερόν τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας σας και του  μηχανισμού επαναφοράς της πόρτας ασφαλείας σας.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, σας εγγυώνται άμεσα, ποιοτικά αποτελέσματα, χωρίς προβλήματα.

Δείτε περισσότερα για τις πόρτες ασφαλείας:

 

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top