Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΣ ΣΟΥΣΤΑ ABUS

Alfino Door βρίσκεται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες προσφέροντας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας υψηλής ποιότητας ,για κάθε χώρο.

Ο μηχανισμός επαναφοράς πόρτας ασφαλείας αέρος (σούστα) Abus,  σας εξασφαλίζει αυτόματο και ασφαλές κλείσιμο της πόρτας ασφαλείας σας, είτε είναι μικρού, είτε μεγαλύτερου βάρους. Η σούστα είναι απαραίτητη για κάθε πόρτα ασφαλείας βαρέως τύπου.

Επιλέξτε ένα μηχανισμό επαναφοράς ABUS

Ο Γερμανικός μηχανισμός επαναφοράς πόρτας αέρος ABUS, είναι δύο ταχυτήτων, με ρυθμιζόμενη δύναμη ΕΝ 2-4. Χρησιμοποιείται συνήθως σε πόρτες ασφαλείας γραφείων, κεντρικές εισόδους και πυράντοχες πόρτες.

Τα χαρακτηριστικά ενός μηχανισμού επαναφοράς ABUS, είναι:

Αυτό που κάνει το μηχανισμό επαναφοράς πόρτας αέρος ABUS να ξεχωρίζει, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές πόρτες ασφαλείας. Σε αντίθεση με τις σούστες ασφαλείας λαδιού, η σούστα αέρος ABUS, δεν επηρεάζεται από τις μεταβολές στη θερμοκρασία.

Τοποθέτηση μηχανισμού επαναφοράς πόρτας ασφαλείας

Συνεργεία της εταιρείας μας, έρχονται άμεσα στο χώρο σας για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που θα επιλέξετε αλλά και την τοποθέτηση του μηχανισμού επαναφοράς πόρτας που θα θελήσετε.

Μετακινούνται σε όποια περιοχή της Αττικής επιθυμείτε και σας εξυπηρετούν άμεσα, χωρίς ζημιές και προβλήματα.

Δείτε περισσότερα για τις πόρτες ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top