Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK INTERACTIVE+ ΚΑΙ MT5+

Μια εξαιρετική επιλογή κυλίνδρων στην αγορά  θωρακισμένων πορτών, είναι ο αφαλός ασφαλείας INTERACTIVE+ της εταιρείας Mul-T-Lock καθώς και ο νέος κύλινδρος υπερασφαλείας Mul-T-Lock MT5+. O MT5+ είναι ο πιο εξελιγμένος σε τεχνολογικό επίπεδο κύλινδρος ασφαλείας του οίκου. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αναπαράγονται τα αντίγραφα κλειδιών τον κατατάσσει σε έναν από τους κορυφαίους της αγοράς. Η εταιρεία Mul-T-Lock Italy εξειδικεύεται στο να παράγει εξαιρετικής ποιότητας κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας σε θωρακισμένες πόρτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Χαρακτηριστικά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-T-Lock INTERACTIVE+

 

 

 

Χαρακτηριστικά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-T-Lock ΜΤ5+

Ο κύλινδρος ασφαλείας Mul-T-Lock ΜΤ5+ έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 

Επισκεφτείτε την εταιρεία Alfino Door και ξεναγηθείτε στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας

Επισκεφτείτε τον χώρο μας και ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε στην εταιρεία μας. Οι ανάγκες όλων, ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη μπορούν να ικανοποιηθούν σε εμάς.

Εκμεταλλευτείτε την πείρα της οικογένειας Alfino Door, η οποία μετράει πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των πορτών ασφαλείας. Αναβαθμίστε σήμερα τις πόρτες και τις κλειδαριές ασφαλείας σας με τον νέο κύλινδρο ασφαλείας από την εταιρεία Mul T Lock.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και  ζητήστε μια προσφορά προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία και τη γαλήνη στο χώρο σας. 

Στην εταιρεία μας Alfino Door θα βρείτε μία τεράστια γκάμα όσον αφορά την ασφάλεια σας, θα συναντήσετε μια μεγάλη γκάμα σε από θωρακισμένες πόρτεςπόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειαςυαλόθυρες πόρτες πυρασφάλειαςκλειδαριές ασφαλείαςπόρτες μεταλλικέςγενικής χρήσηςπόρτες για αποθήκες ,επενδύσεις για πόρτεςαξεσουάρ για πόρτες, ματάκια απλά ή ψηφιακάμπάρεςχειρολαβές, κουφώματα αλουμινίουσιδεροκατασκευές και κάγκελα.

Να σας υπενθυμίσουμε βέβαια πως η ασφάλεια που εσείς θέλετε να νιώθετε αποτελεί τον βασικό στόχο για την εταιρεία μας. Για εμάς στην οικογένεια Alfino Door η ασφάλεια των πελατών μας είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση ποιότητας που διαθέτουμε.

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top