Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 5

Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door σας παρουσιάζει τον νέο κύλινδρο υψίστης ασφαλείας της Γερμανικής εταιρείας Μauer σειρά New Wave 5 (NW5). Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η εταιρεία Mauer σε κυλίνδρους υπέρ ασφαλείας.  

 

Επιλέξτε έναν κύλινδρο ασφαλείας Mauer New Wave 5 και απολαύστε τα κορυφαία χαρακτηριστικά του

Είναι η εξελιγμένη μορφή του Mauer New Wave 4. Έχει κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας και αυτό που τον διαχωρίζει είναι ότι έχει επιπλέον μπάρες ενίσχυσης στο κάτω μέρος του, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να σπάσει:

Με βάση λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά, ο κύλινδρος ασφαλείας New Wave 5, της Γερμανικής εταιρείας Mauer,  έρχεται για να σας προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στην πόρτα ασφαλείας σας. Η αντιγραφή του κλειδιού ασφαλείας καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατη αφού για να βγούνε αντίγραφα του κλειδιού ο κάτοχος θα πρέπει να μεταβεί σε εξουσιοδοτημένο εισαγωγέα με την κάρτα κατόχου.

 

Για την τοποθέτηση του κατάλληλου κυλίνδρου ασφαλείας εμπιστευτείτε τους κατάλληλους ειδικού της Alfino Door

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας για την τοποθέτηση τόσο του κυλίνδρου ασφαλείας αλλά και  για ό,τι άλλο θελήσετε από πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας , πόρτες πυρασφάλειας και κυλίνδρους ασφαλείας, για την ασφάλεια του χώρου σας.

Αναβαθμίστε τώρα την πόρτα ασφαλείας σας με τον νέο κύλινδρο ασφαλείας Mauer New Wave 5 και απολαύστε εγγυημένα μεγαλύτερη ασφάλεια για τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο.

 

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top